Kreativt skrivfokus - medlem

Medlemstjänsten Kreativt skrivfokus är till för dig som skriver, oavsett om du är nybörjare eller etablerad författare. Med hjälp av månadens fokustema får du ny kunskap och inspiration för att ta dig vidare i ditt skrivande. Vi ses digitalt två tisdagar/månad i medlemstisdag och Skrivfokus författarworkshop. Kom med och utveckla ditt skrivande tillsammans med andra som delar ditt intresse för skrivandet, i ett härligt författargäng!

Innehåll

  1. Medlemstjänsten Kreativt skrivfokus

  1. Månadens fokustema, så fungerar det!

  2. MAJ: FÖRFATTARPLATTFORM

  3. Bygg din författarplattform

  4. Bygg din författarplattform - reflektionsfrågor

  5. Inspelad workshop: Vässa och putsa ditt bokmanus

  1. Medlemstisdag, så fungerar det!

  2. MAJ 16/5 kl. 18.00-19.00

  1. Digitala författarworkshops - så fungerar det!

  1. Inspelningar - så fungerar det!

  2. Bli redo för bokutgivning

  3. Vässa och putsa ditt bokmanus

  1. Guide: Kom igång med din bok

  2. Nulägesanalys

  3. Guide: Lyckas med bokutgivning

  4. Länk till webbsida (Pia Lerigon) med guide till skrivmall i Word

Kreativt skrivfokus -medlem

 • 199,00 kr första betalningen, 299,00 kr/månad framöver
 • Delta så länge du själv önskar

Kursledare

Jenny Westerlund

Kursledare

Utbildad lärare och lektör som studerat fristående kurser i litteraturvetenskap vid Linnéuniversitetet. Verksam som redaktör, skrivcoach, kursledare samt förläggare. Driver JW förlag och utbildning samt Skrivfokus som erbjuder tjänster inom text- och manusutveckling och kurser inom kreativt skrivande.

Pris

Månadsbetalning. Var med så länge du önskar. Första månaden får du prova på medlemskapet för endast 199:- (därefter 299:-/månad). Ingen bindingstid, delta så länge du önskar.

 • Betala per månad enligt prenumerationsmodell, 299 kr. Första månaden: 199 kr. Avsluta enkelt när du inte längre vill delta.

  Kom igång!
 • Månadens fokustema

  Varje månad läggs nytt material upp på medlemsplattformen. Inspelade föreläsningar om exempelvis karaktärsutveckling, scenstruktur, gestaltning, bokutgivning etc. Övningar, mallar, exempel eller checklistor.

 • Medlemstisdag

  Vi ses digitalt i månadens medlemstisdag, 1 gång/månad. Samtal kring månadens fokustema och gruppens pågående skrivprojekt. Som medlem är du inte ensam i ditt skrivande! Vi utbyter tankar, ger varandra inspiration, pepp och löser eventuella problem tillsammans.

 • Digitala författarworkshops

  Skrivfokus digitala författarworkshops hålls 1 gång/månad (en tisdag). Föreläsare som är verksamma inom text- och manusutveckling eller förlagsbranschen håller i en föreläsning i workshopform. Du är aktiv genom att delta i skrivövningar och har möjlighet att ställa dina frågor.

 • Inspelat material

  Om du inte kan delta i månadens författarworkshops kan du i efterhand ta del av inspelning. Inspelat material finns tillgängligt på plattformen i 30 dagar.

 • Resursbank

  Extramaterial som guider, kreativa övningar, tips och länkar. Resursbanken fylls på löpande med nytt material som du kan ha nytta av i ditt skrivande.

 • Rabatt och erbjudanden

  Förmånliga rabatter och erbjudanden under året till dig som är medlem. Om du önskar textrespons som komplement till ditt medlemskap rekommenderas skrivcoachning som finns som förmånligt paketerbjudande för dig som är medlem. Skrivcoachning kan även skräddarsys utifrån dina önskemål och behov.

Skrivcoachning

komplement till förmånligt pris för medlemmar. Få löpande coachning och respons på dina texter. Välj mellan att lämna in kortare text för ingående respons eller längre text för översiktliga kommentarer. Paketpris för skrivcoachning och medlemskap i Kreativt skrivfokus: 1190:- (ordinarie pris: 1389:-)