Kreativt skrivfokus - medlem

Medlemstjänsten Kreativt skrivfokus är till för dig som skriver, oavsett om du är nybörjare eller etablerad författare. Med hjälp av månadens fokustema får du ny kunskap och inspiration för att ta dig vidare i ditt skrivande. Vi ses digitalt två tisdagar/månad i medlemstisdag och Skrivfokus författarworkshop. Kom med och utveckla ditt skrivande tillsammans med andra som delar ditt intresse för skrivandet, i ett härligt författargäng!

Innehåll

  1. Medlemstjänsten Kreativt skrivfokus

  1. Månadens fokustema, så fungerar det!

  2. SEPTEMBER: STORYTEKNIK

  3. Storyteknik

  4. Planera med hjälp av ett levande synopsis

  5. Att skriva i scener

  1. Medlemstisdag, så fungerar det!

  2. SEPTEMBER: 20/9 kl. 18.00-19.00

  1. Digitala författarworkshops - så fungerar det!

  2. Författarworkshop 4/10: Vässa ditt bokmanus

  3. Författarworkshop 15/11: Skriv psykologisk spänning och skräck

  1. Inspelningar - så fungerar det!

  2. Kickstarta ditt skrivande (tillgänglig t.o.m. 6/10)

  1. Guide: Kom igång med din bok

  2. Nulägesanalys

About this course

 • 399,00 kr / månad
 • 15 lektioner
 • 6 timmar videoinnehåll

Kursledare

Jenny Westerlund

Kursledare

Utbildad lärare och lektör som studerat fristående kurser i litteraturvetenskap vid Linnéuniversitetet. Verksam som redaktör, skrivcoach, kursledare samt förläggare. Driver JW förlag och utbildning samt Skrivfokus som erbjuder tjänster inom text- och manusutveckling och kurser inom kreativt skrivande.

Pris

Månadsbetalning. Var med så länge du önskar. Första månaden kan du prova på medlemskapet för endast 199:- Välkommen in i ett härligt författargäng!

 • Var med så länge du vill/betala per månad enligt prenumerationsmodell, 399 kr

  Kom igång!
 • 199,00 kr

  Prova på-månad

  Kom igång!
 • Månadens fokustema

  Varje månad läggs nytt material upp på medlemsplattformen. Inspelade föreläsningar om exempelvis karaktärsutveckling, scenstruktur, gestaltning, bokutgivning etc. Övningar, mallar, exempel eller checklistor.

 • Medlemstisdag

  Vi ses digitalt i månadens medlemstisdag, 1 gång/månad. Samtal kring månadens fokustema och gruppens pågående skrivprojekt. Som medlem är du inte ensam i ditt skrivande! Vi utbyter tankar, ger varandra inspiration, pepp och löser eventuella problem tillsammans.

 • Digitala författarworkshops

  Skrivfokus digitala författarworkshops hålls 1 gång/månad (en tisdag). Föreläsare som är verksamma inom text- och manusutveckling eller förlagsbranschen håller i en föreläsning i workshopform. Du är aktiv genom att delta i skrivövningar och har möjlighet att ställa dina frågor.

 • Inspelat material

  Om du inte kan delta i månadens författarworkshops kan du i efterhand ta del av inspelning. Inspelat material finns tillgängligt på plattformen i 30 dagar.

 • Resursbank

  Extramaterial som guider, kreativa övningar, tips och länkar. Resursbanken fylls på löpande med nytt material som du kan ha nytta av i ditt skrivande.

 • Rabatt och erbjudanden

  Förmånliga rabatter och erbjudanden under året till dig som är medlem. Om du önskar textrespons som komplement till ditt medlemskap rekommenderas skrivcoachning som finns som förmånligt paketerbjudande för dig som är medlem. Skrivcoachning kan även skräddarsys utifrån dina önskemål och behov.

Skrivcoachning

komplement till förmånligt pris för medlemmar. Få löpande coachning och respons på dina texter. Välj mellan att lämna in kortare text för ingående respons eller längre text för översiktliga kommentarer. Paketpris för skrivcoachning och medlemskap i Kreativt skrivfokus: 1190:- (ordinarie pris: 1389:-)