I paketet ingår:

  • Medlemstjänst

    Skrivfokus medlemstjänst är till för dig som älskar att skriva, oavsett om du är etablerad författare eller nybörjare. Nytt fokustema varje månad, författarworkshops och medlemstisdag. Vi ses digitalt 2 ggr/månad.

  • Textrespons

    Varje månad lämnar du in en text för att få min respons. Fokus på utveckling utifrån nuvarande nivå och ditt mål. Välj mellan att skicka in kortare text för detaljerad respons eller längre text för mer övergripande respons kring textens helhet.

  • Skriftlig coachning

    Hur går det med skrivandet? Flyter det på eller går det trögt? Har du kört fast eller är det något som du funderar på? I samband med textinlämningen får du gärna berätta hur det går för dig med skrivandet. I min respons ger jag dig feedback, pepp och tips kring hur du kan ta dig vidare för att lyckas med ditt skrivprojekt!

Din skrivcoach

Jenny Westerlund

Kursledare

Utbildad lärare och lektör som studerat fristående kurser i litteraturvetenskap vid Linnéuniversitetet. Verksam som redaktör, skrivcoach, kursledare samt förläggare. Driver JW förlag och utbildning samt Skrivfokus som erbjuder tjänster inom text- och manusutveckling och kurser inom kreativt skrivande.

Skrivfokus coachingpaket

Skrivcoachning + Skrivfokus medlemstjänst i förmånligt paket. Delta per månad enligt prenumerationsmodell. Vid önskemål om köp av paket för flera månader, kontakta mig för köp via faktura: jenny@skrivfokus.se

Sagt om mig som skrivcoach och manusutvecklare

“Jag hade nästan gett upp men ville ge min kriminalroman en sista chans. Din storyanalys fick de saknade pusselbitarna att falla på plats! Goda råd och både ris och ros. Precis vad jag behövde! ”

Gunnar Stenström

“Har äntligen kommit igång med att skriva på min första roman. Tack för alla konkreta råd och värdefulla tips. Särskilt nöjd med övningar som fick mig att komma igång och strukturera upp en hållbar intrig.”

Anna Lidberg

“Med sin lugna och trygga personlighet, stor kunskap i det mesta som ett bokmanus rör sig i och kring styrde Jenny mitt projekt till att bli en otroligt stor framgång. Kattstryparen, rum 419 blev Sveriges mest lyssnade ljudbok under juli månad 2020. Jag kan varmt och ärligt rekommendera Jenny Westerlund till dig som vill jobba ihop med en partner som levererar hundra procent av det du förväntar dig.”

Stefan di-Omnia

“Jag är så glad och tacksam för all proffsig hjälp jag fått med mitt manus Homo maior. Jag anlitade Jenny som redaktör och kan varmt rekommendera hennes tjänster. Jag själv kommer absolut ta hjälp av henne igen med kommande manus.”

Ida Lewin

“Jenny var till stor hjälp i arbetet med min barnbok ”Förlåt för hålet”. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster!”

Hanna Landahl

“Jag har gått flera olika sådana här nätbaserade kurser på distans.Både med feedback och utan. Den här kursen (Skriv din bok med respons) genom Skrivfokus är absolut en av de bästa. Kanske den bästa faktiskt, som jag gått och jag rekommenderar den varmt.”

Anna Oj

“Förväntade mig mycket, men fick ännu mer. Tack för en analys som fick mig att tänka i nya banor. Supertaggad att sätta igång och skriva på omarbetningen!”

Tina Lindgren