Innehåll

  1. En hälsning från din skrivcoach och praktisk info

  2. Månadsprenumeration - praktisk info

  3. Så fungerar inlämning för respons och coachning

  1. Textinlämning 1

  2. Textinlämning 2

  3. Textinlämning 3

  4. Textinlämning 4

  5. Textinlämning 5

  6. Textinlämning 6

  7. Textinlämning 7

  8. Textinlämning 8

  9. Textinlämning 9

  10. Textinlämning 10

  11. Textinlämning 11

  12. Textinlämning 12

  1. Läsa kommentarer i Word

  2. Läsa kommentarer i PDF

  3. Framgångsfaktorer - lyckas med ditt skrivprojekt!

  4. Vanliga redigeringsfrågor

Om skrivcoachning

 • 990,00 kr / månad
 • 19 lektioner
 • 0 timmar videoinnehåll

Textrespons och coachning i ditt skrivande!

 • Din text

  Lämna in ny text 1 gång/månad. Välj mellan att lämna in en kortare text, max 1500 ord, för respons på detaljnivå med kommentarer direkt i texten eller en längre text, max 3000 ord för respons på övergripande nivå.

 • Respons

  Jag ger min skriftliga respons på din text inom 1-2 veckor. Respons på detaljnivå eller övergripande nivå utifrån ditt val (den aktuella månaden).

 • Coachning

  Hur går det med skrivandet? Flyter det på eller går det trögt? Har du kört fast eller är det något som du funderar på? I samband med textinlämningen får du gärna berätta hur det går för dig med skrivandet. I min respons ger jag dig feedback, pepp och tips kring hur du kan ta dig vidare för att lyckas med ditt skrivprojekt!

Din skrivcoach

Det är jag som läser dina texter och ger dig respons. Mitt mål är att du ska utveckla ditt skrivande oavsett vilken nivå du befinner dig på just nu. Jag ser fram emot att få följa med på din resa och ta del av dina texter.

Jenny Westerlund

Kursledare

Utbildad lärare och lektör som studerat fristående kurser i litteraturvetenskap vid Linnéuniversitetet. Verksam som redaktör, skrivcoach, kursledare samt förläggare. Driver JW förlag och utbildning samt Skrivfokus som erbjuder tjänster inom text- och manusutveckling och kurser inom kreativt skrivande.

Skrivcoachning

Månadscoachning enligt prenumerations-modell. Delta så länge som du önskar.

Sagt om mig som skrivcoach och redaktör

“Förväntade mig mycket, men fick ännu mer. Tack för en analys som fick mig att tänka i nya banor. Supertaggad att sätta igång och skriva på omarbetningen!”

Tina Lindgren

“Med sin lugna och trygga personlighet, stor kunskap i det mesta som ett bokmanus rör sig i och kring styrde Jenny mitt projekt till att bli en otroligt stor framgång. Kattstryparen, rum 419 blev Sveriges mest lyssnade ljudbok under juli månad 2020. Jag kan varmt och ärligt rekommendera Jenny Westerlund till dig som vill jobba ihop med en partner som levererar hundra procent av det du förväntar dig.”

Stefan di-Omnia

“Stort tack för din fina och gedigna respons i lektörsutlåtandet! Jag har lagt manuset åt sidan under hösten för att jag känt att det inte "hållit", men nu fick jag ny energi att skriva och bearbeta. Guld värt!”

Anna Thulin

“Jenny var till stor hjälp i arbetet med min barnbok ”Förlåt för hålet”. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster!”

Hanna Landahl

“Jag hade nästan gett upp men ville ge min kriminalroman en sista chans. Din storyanalys fick de saknade pusselbitarna att falla på plats! Goda råd och både ris och ros. Precis vad jag behövde!”

Gunnar Stenström

“Tack för ovärderlig och professionell feedback samt ett oändligt tålamod. Jenny har gjort Lektörs- och redaktörsarbete i boken Is (Katja Lyss)”

Jakob Mjöbring