I paketet ingår:

 • Kursen Skriv din bok

  En digital kurs som hjälper dig att komma igång och skriva din bok, steg för steg. Bygg din story, utveckla karaktärer, lyckas med gestaltning och val av perspektiv samt hitta din språkstil. Lektioner, skrivövningar och reflektionsmaterial.

 • Medlemstjänst

  Skrivfokus medlemstjänst är till för dig som älskar att skriva, oavsett om du är etablerad författare eller nybörjare. Nytt fokustema varje månad, författarworkshops och medlemstisdag. Vi ses digitalt 2 ggr/månad.

 • Textrespons

  Varje månad lämnar du in en text för att få min respons. Fokus på utveckling utifrån nuvarande nivå och ditt mål. Välj mellan att skicka in kortare text för detaljerad respons eller längre text för mer övergripande respons kring textens helhet.

 • Skriftlig coachning

  Hur går det med skrivandet? Flyter det på eller går det trögt? Har du kört fast eller är det något som du funderar på? I samband med textinlämningen får du gärna berätta hur det går för dig med skrivandet. I min respons ger jag dig feedback, pepp och tips kring hur du kan ta dig vidare för att lyckas med ditt skrivprojekt!

Kursledare

Jenny Westerlund

Kursledare

Utbildad lärare och lektör som studerat fristående kurser i litteraturvetenskap vid Linnéuniversitetet. Verksam som redaktör, skrivcoach, kursledare samt förläggare. Driver JW förlag och utbildning samt Skrivfokus som erbjuder tjänster inom text- och manusutveckling och kurser inom kreativt skrivande.

Välj betalningssätt som passar dig bäst

Välj att betala hela summan direkt eller delbetala i 12 månadsbetalningar. Betalning via kort eller paypal. Vill du betala med faktura istället? Kontakta mig via: jenny@skrivfokus.se

Sagt om kursen och mig som skrivcoach

“Kursen låter dig jobba i ditt eget tempo och utgå från din egen bokidé, vilket är superbra. Man får verklig och bra feedback på det man skrivit och kan vässa sitt språk och uttryckssätt. Grymt! Perfekt för nybörjarförfattaren!”

Magnus Silfverberg

“Förväntade mig mycket, men fick ännu mer. Tack för en analys som fick mig att tänka i nya banor. Supertaggad att sätta igång och skriva på omarbetningen!”

Tina Lindgren

“Med sin lugna och trygga personlighet, stor kunskap i det mesta som ett bokmanus rör sig i och kring styrde Jenny mitt projekt till att bli en otroligt stor framgång. Kattstryparen, rum 419 blev Sveriges mest lyssnade ljudbok under juli månad 2020. Jag kan varmt och ärligt rekommendera Jenny Westerlund till dig som vill jobba ihop med en partner som levererar hundra procent av det du förväntar dig.”

Stefan di-Omnia

“Jag har gått flera olika sådana här nätbaserade kurser på distans.Både med feedback och utan. Den här kursen (Skriv din bok med respons) genom Skrivfokus är absolut en av de bästa. Kanske den bästa faktiskt, som jag gått och jag rekommenderar den varmt.”

Anna Oj

“Jag hade nästan gett upp men ville ge min kriminalroman en sista chans. Din storyanalys fick de saknade pusselbitarna att falla på plats! Goda råd och både ris och ros. Precis vad jag behövde!”

Gunnar Stenström

“Riktigt bra upplägg på kursen. Lärt mig struktur och att låta karaktärerna utvecklas. Tyckte särskilt om delen om att skapa spänning, superbra tips som jag ska använda i min bok. Tack för bra respons, ser fram emot lektörsläsning då jag skrivit lite mer på boken.”

Mia Persson